Laskar

Auteur Topic: Laskar  (gelezen 1028 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Online Eric1963

  • Moderator Board
  • Volledig forum lid
  • ****
  • Berichten: 408
Laskar
« Gepost op: 28 april 2018, 22:11:05 »
Zo langzaam aan verzamel ik steeds meer las attributen en het gevolg daarvan is dat alles verspreid ligt door mijn garage. Er hangt wat spul zoals klemmen en zo aan mijn nomad lastafeltje, maar daar is de ruimte erg beperkt.
Het werd dus tijd voor een laskar met wat bergruimte en plek voor mijn Kemppi inverter en Esab plasmasnijder.
Hij is nog niet helemaal klaar, maar het begint er op te lijken.

Onder het bovenste tableaux ga ik nog een lade maken voor nog meer bergruimte, en er komt ook nog een houder op voor een stekkerblok met 2,5mm2 verlengsnoer zodat ik stroom bij de hand heb.
En dan moet er ook nog een laag verf op natuurlijk.

De beugel heb ik gemaakt van 2 stukjes dunwandig rvs buis wat ik nog had liggen. Viel niet mee om dat te lassen met electrode zonder er gaten in te branden, maar met 2mm E7016 op 40A DCEN is het redelijk gelukt.
Niet mijn mooiste lassen, maar het is niet anders.
De kar zelf is gemaakt van 40x40x3 buis en 3mm plaat want daar heb ik nog genoeg van liggen en gelast met 2mm E7018 op 70A DCEP.
De lade wordt ook van 3mm plaat. Misschien wat extreem, maar daar heb ik nu eenmaal genoeg van liggen en je moet roeien met de riemen die je hebt. Toch??  ;D
 

Welkom gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 3 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.