Afgesplitst: zin en onzin van CE-markering

Auteur Topic: Afgesplitst: zin en onzin van CE-markering  (gelezen 2530 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline s

  • Volledig forum lid
  • ***
  • Berichten: 680
Afgesplitst: zin en onzin van CE-markering
« Gepost op: 9 juni 2017, 08:48:18 »
Commentaar van de moderator Afgesplitst van het EN1090-topic, omdat ik dat topic praktisch en technisch wil houden.

Hoe ziekelijk zijn we doorgeslagen en laten we ons piepelen door banen creŽrende ambtenaren / toezichthouders die alle macht naar zich toetrekken en alles en iedereen in hun greep proberen te houden.
Schieten we op deze manier niet ons doel voorbij.
Wat is het doel: veiligheid of verstikkende dwingende wetgeving die het MKB de nek om proberen te draaien en om op deze manier alle macht te geven aan multinationals die u allen in een houdgreep proberen te houden en ons allen afhankelijk wil maken van hen.
De banenmotor van NL is juist het MKB en zorgt voor geld in de schatkist en niet de multinational die alle mazen van de wet weten en financiŽle afdrachten in schimmige constructies kan wegsluizen in de handen van de zakkenvullers en de oud politici die mee vreten uit de ruif door baantjes als lid in de raad van commissarissen.
Het is toch te gek voor woorden dat een `klein`metaalbedrijf al geen
H- balkje meer mag leveren aan een particulier die een draagmuurtje moet ondersteunen,die hij zelfs heeft laten uitrekenen door een bouwkundig constructeur,want nee meneer, ik mag u dit niet zomaar leveren.
Het stalen balkje kost u 75 euro,maar de papieren poppenkast erbij kost u nog eens 300 euro extra.
Amsterdam is gebouwd op houten palen,met grachtenpanden van 400 jaar oud en ze staan er nog steeds en worden voor grof geld verkocht,zelfs zonder EN1090 CE markering.
Zijn alle welgestelden dan zo gek om dat risico aan te gaan of schieten we toch ons doel voorbij?

Welkom gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 9 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.
 

anything