TEST: Speedglas 9100 XXI (Uitslag lashelm 20 van grote lashelmen test 2017)

Auteur Topic: TEST: Speedglas 9100 XXI (Uitslag lashelm 20 van grote lashelmen test 2017)  (gelezen 3134 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline testmod

  • Moderator Forum
  • Volledig forum lid
  • ****
  • Berichten: 662
  • Vragen over testen? Stuur een pb!
De organisatie van de grote lashelmen test 2017 is mogelijk gemaakt door Lasbedrijf Lasklus Nederland.
Verder zoeken hoeft niet meer, wij lassen alles! www.lasklus.nl

Lashelm 20: Speedglas 9100 XXI
Beschikbaar gesteld door: VLH Lastechniek BV - www.vlh.nl
Prijs: €687,76 (€568,40 excl. BTW)
Prijs spatruiten: Buiten € (€ excl. BTW) Binnen € (€ excl. BTW)
Beschrijving van leverancier:Maak kennis met een nieuwe oplossing in ons geavanceerd aanbod van automatisch donkerkleurende lasfilters binnen de 3M™ Speedglas™
Laskap 9100 Serie. De 3M™ Speedglas™ Lasfilter 9100XXi biedt hetzelfde zichtveld als de 9100XX filter. Dankzij de verbeterde optische eigenschappen van het 9100XXi filter verloopt kleurherkenning gemakkelijker. Hierdoor kunt u zich volledig richten op lasvoorbereiding, lastechniek, precisie slijpwerk en inspectie van net uitgevoerde lassen.
Het nieuw ontworpen, zilveren frontpaneel van de beschikt over externe bedieningselementen waardoor u snel en gemakkelijk toegang krijgt tot slijpstand en geheugenfunctie. De nieuwe bewegingssensor schakelt onmiddellijk het lasfilter in wanneer u de laskap vastpakt.
-Dankzij de verbeterde optische eigenschappen, ziet u alles lichter, gedetailleerder en kleurrijker.
-De nieuwe geheugenfuncties zorgen voor een meer gebruiksgemak: Met een druk op de knop schakelt u over van Tig lassen met lage stroomsterkte naar Mig lassen met hoge stroomsterkte.
-Snel schakelen tussen lassen en slijpen: Via een druk op knop wordt het zilveren front vastgezet in de slijpstand, lichtstand 3. Met een druk op diezelfde knop schakelt u weer terug naar de las-stand.
-Automatische in- en uitschakeling: Zodra u de nieuwe Speedglas 9100xxi vastpakt schakelt deze automatisch naar de laatst gebruikte lasinstelling. Ook schakelt de helm zichzelf uit na een periode van inactiviteit.
-Gewicht:   327 gram
-Sluitertijd:  0.1 ms ( +23°C)
-Filter 73x107mm

Uitslag test resultaten van deze lashelm staan in het bericht hieronder, alleen geregistreerde leden kunnen deze bekijken.

Klik hier voor het overzicht van alle lashelmen uit de grote lashelmen test 2017.
Testmod, het gezamenlijke moderator account van de beheergroep voor een eenduidige visie in het test board.

Welkom gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 3 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.