TEST: Force 800 (Uitslag lashelm 3 van grote lashelmen test 2017)

Auteur Topic: TEST: Force 800 (Uitslag lashelm 3 van grote lashelmen test 2017)  (gelezen 2345 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline testmod

  • Moderator Forum
  • Volledig forum lid
  • ****
  • Berichten: 663
  • Vragen over testen? Stuur een pb!
De organisatie van de grote lashelmen test 2017 is mogelijk gemaakt door Lasbedrijf Lasklus Nederland.
Verder zoeken hoeft niet meer, wij lassen alles! www.lasklus.nl

Lashelm 3: Force 800 (cassette 820)
Beschikbaar gesteld door: Kumoweld - www.kumoweld.nl
Prijs: €329,- (€272,- excl. BTW)
Prijs spatruiten: Buiten € (€ excl. BTW) Binnen € (€ excl. BTW)
Beschrijving van leverancier:Een lashelm moet niet alleen goed beschermen tegen schadelijke UV straling maar ook prettig zijn in het gebruik en comfortabel om te dragen. De FORCE-800 is een lichte en kwalitatief hoogwaardige lashelm die behoort tot het topsegment in de markt.
Met de keuze uit twee automatische lascassettes, type 820 of 830, beschermt de FORCE-800 lashelm de ogen maximaal tegen schadelijke UV straling. De FORCE-820 cassette heeft een zichtveld van 95x85mm
(classificatie 1/2/1/1). De FORCE-830 is een cassette met digitale aflezing en heeft een zichtveld van 65x62mm (classificatie 1/1/1/1). Beide automatische cassettes zijn uiteraard CE goedgekeurd conform de geldende richtlijnen.
Standaard wordt deze helm geleverd in ons eigen FORCE-design. Bij aantallen vanaf 300 stuks is het ook mogelijk om deze helm onder uw eigen label of ‘brand’ te leveren. Daarnaast zijn bij grotere aantallen eventueel ook andere schaaldelen en/of cassettes op aanvraag beschikbaar.
Deze nieuwe FORCE-800 lashelm positioneert zich in het bovenste segment van de markt tegen een zeer gunstige prijs. Neem voor meer informatie en voorwaarden contact op met onze verkoop.

Uitslag test resultaten van deze lashelm staan in het bericht hieronder, alleen geregistreerde leden kunnen deze bekijken.

Klik hier voor het overzicht van alle lashelmen uit de grote lashelmen test 2017.
Testmod, het gezamenlijke moderator account van de beheergroep voor een eenduidige visie in het test board.

Welkom gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 1 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.
 

anything