Hulp gevraagd Lorch PLA 7005?

Auteur Topic: Hulp gevraagd Lorch PLA 7005?  (gelezen 2820 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline sbns

  • Forum lid
  • Berichten: 4
Hulp gevraagd Lorch PLA 7005?
« Gepost op: 25 april 2017, 11:12:50 »
Beste lassers en mede hobby-braders,

Bij deze de vraag of iemand mij verder kan helpen met het volgende probleem:

In verband met een sterfgeval heb ik voor een kratje bier van iemand een plasmasnijder kunnen overnemen. Het betreft een Lorch PLA 7005. Na een korte schoonmaakbeurt zie het apparaat best wel fris uit, alleen snijden is er nog niet bij .

Het volgende is er aan de hand: In eerste instantie gaf het apparaat storing aan en gebeurde er niks, dit bleek de schakelaar in de toorts te zijn ( binzel psb31), echter nu dit opgelost is komen er wel vonken uit de toorts, ook de gasklep wordt bediend maar als ik hem bij een plaat houd gebeurt er verder niks. Na een paar seconden begint wel de condensator(?) Rechts achter in het apparaat hevig warm te worden en zelfs te roken.

Nou ben ik zelf meer van hamer, beitel en pit, als het op elektronica aankomt wijzen beide duimen opeens naar rechts. Dus na het afspeuren van het halve internet; ik kom er maar niet wijs uit.

Zou er iemand zijn die een tip of suggestie heeft?
Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,


Verstuurd vanaf mijn HTC Desire 628 dual sim met Tapatalk

Commentaar van de moderator Foto's opgehaald en geplaatst, bij voorkeur graag op onze server uploaden, zie voor uitleg dit topic.

Welkom gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 1 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.