Leuk lasklusje gehad met de bouw van een grondbakje achter de Belarus 132 H.

Auteur Topic: Leuk lasklusje gehad met de bouw van een grondbakje achter de Belarus 132 H.  (gelezen 1238 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline henk.e

  • Volledig forum lid
  • **
  • Berichten: 459
Ik had al een kiepbak op de kar gemaakt en voor een dichte bak een oude lekbak voor dieseltanks gebruikt, die was 3 meter lang en hoefde toen maar 2 meter te gebruiken en had dus een stukje over.
En daar heb ik nu een leuke grondbak van gemaakt die goed achter de mini kniktractor past, vooral het kantelsysteem was voor mij een nieuw systeem en een uitdaging om te maken.
Hij is nu via een kabel (ex remkabel aanhangwagen) vanaf de bestuurdersstoel te bedienen
Alles een beetje op de gok gemaakt met het materiaal wat voorhanden was en was zeer benieuwd of het überhaupt wel zou werken.
En kan wel zeggen dat ik zeer tevreden ben met het resultaat, het geheel zou eigenlijk ook nog in de verf moeten om het helemaal mooi te maken. Misschien later nog eens doen.
Al met al aardig wat laswerk gedaan met Hera Rekord 6013 rutiel laselektroden en dat ging vrij goed op vervuilde dunneplaat, soms kon ik de dieselolie nog ruiken tijdens het lassen.
Kortom een leuk klusje waar ik hoop nog lang plezier mag van beleven.

Welkom gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 6 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.