Acetyleen en zuurstof flessen gevonden

Auteur Topic: Acetyleen en zuurstof flessen gevonden  (gelezen 1548 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline DanielB

  • Forum lid
  • Berichten: 1
Acetyleen en zuurstof flessen gevonden
« Gepost op: 30 april 2016, 19:46:12 »
Hallo,
Ik heb een aantal weken terug 4 volle gasflessen gevonden, die verstopt lagen op een industrieterrein, het gaat om 2 Acetyleen gasflessen en 2 zuurstof gasflessen van allemaal 20 liter. Waarschijnlijk zijn de flessen verstopt om later te gebruiken voor een plofkraak o.i.d. dus ik had de politie maar gebeld, welke in grote getale aan kwam zetten en heel ge´nteresseerd leek in mijn vondst. Vervolgens had de politie deze flessen in het magazijn op mijn kantoor gezet en zij zouden deze dan de volgende dag komen ophalen. Het is nu inmiddels zo'n 3 weken later, en de gasflessen staan hier nog steeds.
Ik weet niks van lassen en/of gassen af, maar volgens mij zijn dit soort flessen niet goedkoop, dus mijn vraag is of dat ik deze flessen weer terug aan de leverancier kan verkopen, of op een andere manier kwijt kan raken? Ik had het een en ander op het internet opgezocht, maar op de site's van de leveranciers stond alleen maar iets over een koop/ruil systeem waar ik niet heel veel verder mee kwam.
Op de bovenkant van de twee acetyleen flessen zit tape waar 'vol' op staat, en ik heb op een van de flessen het jaartal 2021 kunnen bespeuren, dus volgens mij zijn de flessen voorzien van een keuring.
Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen met mijn vraag of dat ik deze flessen nog kan verkopen, en wat deze flessen dan zouden opleveren.

Alvast bedankt!

Welkom gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 4 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.