Eigen topic/bericht aanpassen na plaatsen.

Auteur Topic: Eigen topic/bericht aanpassen na plaatsen.  (gelezen 879 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Lasbeer

  • Beheerder Forum
  • Volledig forum lid
  • ******
  • Berichten: 846
  • There's no place like 127.0.0.1
Eigen topic/bericht aanpassen na plaatsen.
« Gepost op: 5 november 2009, 21:41:56 »
Zoals de meeste weten kun je je eigen topic of antwoord tekst niet meer aanpassen zodra je op de knop "verzenden" hebt gedrukt.
Deze optie hebben we verwijderd om kwaadwillende forumleden te beletten hun eigen tekst te verwijderen en zo het forum schade aan te richten doordat topics niet meer volledig zijn.
Doordat ik al lange tijd ronddwaal op forums weet ik dat dit een noodzakelijke keus blijkt te zijn, vooral i.c.m. met sponsors en al twee maal in de geschiedenis van dit forum hebben we weer de bevestiging gekregen van het nut van deze actie doordat al twee forumleden alles wilden wissen en niks meer met het forum te maken wilde hebben.
Helaas beide keren ook nog om een misverstand of nutteloos voorval.

Om te controleren of je geen fouten hebt gemaakt hebben we in het begin de knop "bekijken" ingesteld.

Toch blijkt dat veel forumleden hier hinder van ondervinden en na vele opmerkingen over aanpassen van eigen berichten hebben we besloten om een tijds limit in te stellen door een verandering in de html van het forum.

Ik heb het zo aangepast dat je nu tot 10 minuten na het plaatsen van een topic of antwoord je tekst kan wijzigen, hierna gaat de tekst automatisch "op slot" en is daarmee eigendom geworden van het forum.

Ik ga er vanuit dat er geen misbruikt van wordt gemaakt, mocht dit wel het geval zijn ben ik genoodzaakt e.e.a. weer terug te draaien.

Veel forumplezier!

Gr Lasbeer


Ben je tevreden over dit forum vertel het anderen.......!
Ben je ontevreden over dit forum vertel het mij.......!

Welkom gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 13 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.