Geschikte 'vloer' bedekking

Auteur Topic: Geschikte 'vloer' bedekking  (gelezen 3503 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Theun

  • Testlid lasproducten
  • Volledig forum lid
  • **
  • Berichten: 404
Geschikte 'vloer' bedekking
« Gepost op: 18 april 2013, 17:39:09 »
Hoi Allen,

Mijn vraag is de volgende:

Sinds kort heb ik eindelijk een eigen werkplaatsje kunnen huren. Ik mag er ook lassen, maar ik moet er voor zorgen dat dat brandveilig gebeurt. Met de muren is niet zoveel mis. Afzuiging moet ik nog regelen, maar belangrijkste pobleem is de vloer. Die is van beton met daarop linoleum of zoiets. Dat kan ik niet zomaar verwijderen. Het is in een pand waar een leegstandsbeheerdbedrijf het beheer over heeft (de prijs is dan ook relatief laag). In het pand zit veel asbest verwerkt en zo ook onder het linoleum. Verwijderen en lekker op de betonnen vloer doorgaan is dus geen optie. Eventuele gaten gebrand door spetters zullen het mogelijk ook bloot leggen. Ook geen optie dus.

Alle tips over wat ik op de vloer kan leggen zonder dat ik me al te veel zorgen hoef te maken over spetters op de vloer en alle gevolgen van dien zijn van harte welkom!

Ik had al gedacht aan stoeptegels, heel dunne staalplaten over mekaar leggen en de vloer mee bedekken. <- in beide gevallen toch weer paar honder euro...

Iemand nog andere ideeŽn/briljante en tevens zo goedkoop mogelijke oplossingen?

Alvast hartelijk dank voor het meedenken!

Grtz,

T/

Welkom gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 6 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.