Concept MIG 2600

Auteur Topic: Concept MIG 2600  (gelezen 2228 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Mischa

  • Forum lid
  • *
  • Berichten: 9
Concept MIG 2600
« Gepost op: 10 juni 2012, 09:42:56 »
Dag mensen!

Ik heb met een vriend een 2de hands lasmonster gekocht: de Concept MIG 2600.

Ik heb er wel een paar vragen over en ben ook benieuwd naar jullie mening. We hebben 'm van marktplaats geplukt voor 450,-. Hij is voorzien van een Kemppi toorts mt51w van 3 meter en er kwam een 20kg gascilinder bij inclussief reduceerventiel. Lijkt mij persoonlijk een goeie deal.

Wij hebben binnen in het apparaat al ontdekt hoe wij hem kunnen omzetten naar 220volt en willen een electronerd vragen ons daarbij te helpen ivm veiligheid. Mochten wij in de toekomst 380 tot onze beschikking krijgen dan zetten we het apparaat weer in die stand.
VRAAG: 1) Nou zit er een knop op met de 3 standen A-0-B. Waar zijn deze standen voor? De 0 is natuurlijk "Uit" maar ik weet niet wat A en B inhouden.

VRAAG: 2) Op het draadtoevoer kabinet zit een switch met de 2 opties Man.(Manual) en Aut.(Automatisch). Enig idee wat daar de functie van is?

VRAAG: 3) In het toortsgedeelte waarmee deze aan het apparaat bevestigd wordt zit een slangnippel. Dit zullen wij vast niet nodig hebben maar ik ben wel benieuwd waar deze voor is.

Bedankt! Mischa


Commentaar van de moderator Aangepast, voor info pb het beheer.

Welkom gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 2 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.
 

anything