Lasklus Nederland red gereedschap voor ontwikkelingslanden! Help je mee?

Auteur Topic: Lasklus Nederland red gereedschap voor ontwikkelingslanden! Help je mee?  (gelezen 7791 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Patrick

  • Initiatiefnemer lasforum
  • Moderator Board
  • Volledig forum lid
  • ****
  • Berichten: 6552
  • Ik las, jij last, wij lassen.
    • www.lasklus.nl
Lasklus Nederland is sinds 1-1-2012 officieel inzamelpunt van stichting gered gereedschap en daarnaast repareren wij voor de stichting ingezameld gereedschap d.m.v. las reparaties in onze werkplaats.

Om direct maar te starten als goede voornemen voor 2012 willen we een actie op dit forum starten om te kijken of we een mooie eerste inzameling kunnen realiseren.

Heb je dus oud (las)gereedschap en wil je dit schenken zodat er in ontwikkelingslanden dankbaar mee gewerkt kan worden? Zet dit dat dan in dit topic en kom bij ons langs in Amersfoort om het officieel in te leveren, je krijgt dan meteen een leuk donatie/info pakketje mee  ;)

Oud gereedschap naar ons opsturen kan natuurlijk ook! (bedrijfsadres kun je vinden op onze website) en tijdens onze klusritten door Nederland kunnen we e.e.a. in overleg soms ook langs halen.

Wij trappen af met een donatie van 3 stalen gereedschap kisten, divers klein handgereedschap welke we bij onze einde jaars schoonmaak hebben verzameld en een kist vol licht gebruikte lashandschoenen.
Wat doet stichting geredgereedschap?

Sinds 1982 biedt Stichting Gered Gereedschap praktische ontwikkelingshulp door het inzamelen, opknappen en versturen van gereedschap naar ontwikkelingslanden. Met gerecycled handgereedschap, naaimachines en werkplaatsmachines helpt Gered Gereedschap technische scholen en startende ondernemers. Gereedschap dat voor deze doelgroepen niet of nauwelijks in goede kwaliteit en betaalbare prijs voor handen is.

Gered Gereedschap biedt concrete hulp aan leerlingen en startende ondernemers in Afrika, AziŽ en Latijns-Amerika en geeft hen het gereedschap om op eigen kracht verder te gaan. Bovendien draagt Gered Gereedschap, via de inzameling van gereedschap en de organisatie van actief vrijwilligerswerk, bij aan een betrokken en duurzamer samenleving in Nederland.

Gereedschap wordt bij diverse inzamelpunten in Nederland verzamelt en op ruim dertig verschillende Gered Gereedschap werkplaatsen gerecycled. Dit werk wordt grotendeels door vrijwilligers gedaan. Zij vormen de drijvende kracht achter Gered Gereedschap.

Werkplaatsen en inzamelpunten van Gered Gereedschap worden ondersteunt door het landelijk hoofdkantoor en de centrale werkplaats in Amsterdam waar, naast zeventig vrijwilligers, ook zeven parttime betaalde medewerkers actief zijn. Dankzij de gezamenlijke inzet van velen worden ieder jaar zoín 100.000 stuks gereedschap en 1.000 naaimachines naar ontwikkelingslanden verstuurd.
Mvg Patrick Wouterse (Eigenaar Lasbedrijf Lasklus Nederland)

Specialist in het lassen van elk metaal en oplossen van las problemen.

Wilt u een lasklus uitbesteden aan een professioneel lasbedrijf dat met u meedenkt
?  www.Lasklus.nl


Welkom gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 13 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.