TIG wolfraam elektrode slijperhouder 1,0-3,2 Miskoop van de maand december

Auteur Topic: TIG wolfraam elektrode slijperhouder 1,0-3,2 Miskoop van de maand december  (gelezen 3211 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline HendrikP

  • Forum lid
  • *
  • Berichten: 17Aan het begin van december een TIG wolfraam elektrode slijperhouder 1,0-3,2 gekocht bij een las gespecialiseerde internet winkel voor zo'n 8 euro. Dat was dus de miskoop van de maand december.

Bij het ontvangen van de houder was ik benieuwd of het zou gaan doen wat er beloofd werd, namelijk 1 mm elektrode inklemmen zodat je meer grip hebt bij het slijpen. Wat ik binnen kreeg was een aluminium buisje met een schroefdopje. Binnen in zat een messing klemmetje "zoals je deze ook hebt bij een boorkop" om de elektrode in te spannen. 1 mm elektroden zijn dus te dun voor de houder, en bij het aanspannen van een 1.6 mm draait de messing spantang zich vast in het aluminium "koriaantjes waren hem vergeten taps uit te draaien aan de binnenzijde" resultaat ik heb hem niet kunnen gebruiken.
Nou ben ik echt niet moeilijk maar als ik ergens 8 euro voor betaal "ex verzendkosten" en het doet niet waarvoor het verkocht wordt wil ik dat wel vriendelijk retourneren. Ik stuur dus een mailtje naar de winkel hoe te handelen, en krijg daarop het postadres waar naar toe te sturen.
Naar ingepakt en voldoende gefrankeerd te hebben verstuur ik het met onze koninklijke POST NL.
En toen werd alles stil!!!
En dan komen de bekende briefwisselingen waar je ook niet verder mee komt, want ik had het aangetekend en indien mogelijk per koerier moeten versturen. "Let wel het gaat om 8 euro"

Als je als bedrijf iets verkoopt wat niet aan specs voldoet waarvoor je het verkoopt, is het toch niet zo moeilijk dat te controleren in de voorraad die er nog is en daarop te reageren naar je klant.

De moraal van het verhaal:
1) Ik koop nooit meer iets bij een las gespecialiseerde internetwinkel .
2) Ik hoop dat andere forum leden hierdoor gewaarschuwd zijn.

Groet,

HendrikP

Oja een recensie schrijven over het product op de site van de bewuste leverancier gaat niet lukken als je de beoordeling een 0 geeft.
Dat zegt al genoeg over de instelling van zo'n bedrijf.

Commentaar van de moderator Tekst aangepast ivm reclame, negatieve reclame is ook reclame. Om dezelfde reden foto verwijdert
Morgen wordt alles beter, toch??

Welkom gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 5 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.