Hallo Mede Lassers ,

Auteur Topic: Hallo Mede Lassers ,  (gelezen 270 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Marcel

  • Forum lid
  • Berichten: 4
Hallo Mede Lassers ,
« Gepost op: 5 mei 2009, 22:16:24 »
Ik zal mij even voorstellen ,

ik ben Marcel en ik ben 50 jaar en woonachtig in Breda , geweldige stad .
Ik ben rond mijn 20 jaar per ongeluk in de laswereld terecht gekomen en heb daar nooit spijt van gehad ,want eigenlijk ben ik , lach niet , elektricien .
Dus naar mijn schooltijd en diensttijd ben ik begonnen in de installatie techniek , heb eerst bij die pijplassers staan kijken , stiekem , en als ze gingen eten dacht ik , ken ik ook effe proberen maar dat viel in het begin vies tegen want autogeen lassen dat doe je niet effe ,als je begrijp wat ik bedoel , en de kenners onder ons weten dat wel , vooral de spiegellas ,om maar iets te noemen , maar ik kreeg het onder de knie en van al de lasprocessen die er zijn vindt ik , autogeen lassen het mooiste wat er is en ze konden mij er vroeger , wakker voor maken om dat te doen , geweldig .
Dus jullie snappen natuurlijk wel dat je voor dit vak veel liefde moet hebben want anders bak je er niets van , maar dat is denk ik met ieder zijn vak wel .
Maar om dit verhaal niet al te lang te maken met allemaal oude kletspraat , ik las van alles of het nu koper of ijzer of pijp of constructie , ferro of non ferro , het moet gek gaan als we het niet netjes aan elkaar krijgen .
Ook ik leer nog iedere dag bij , zeg maar en ik vindt het prachtig en ik hoef er niet over te blazen of te stoeven je moet gewoon van dit vak houden en als en ander belangstelling heeft probeer hem of haar dan wat bij te brengen op de goede manier , dat doe ik al jaren .

Nu genoeg gezegd , wat ik nog wel kwijt wil aan jullie is dat ik dit net als de andere een geweldig iets vindt speciaal voor de lasser en vooral om met elkaar de nowhow te delen want daar draait het vaak om dat je net iets mist van kennis en dat je dat nu aan elkaar kunt vragen en delen , geweldig , gefeliciteerd heren die dit opgezet hebben , mijn complimenten en ga zo door wie weet misschien dat dit de jeugd ook stimuleerd voor het geweldige vak dat wij uitoefenen , Lasser .


Groetjes Marcel

Oja , nog iets wat ik in de jaren tegen ben gekomen , heb respect voor elkaar en probeer mekaar niet de loef af te steken of iets dergelijks , doe gewoon wat je moet doen en doe de ander het iets minder help hem dan en zet mekaar niet in de ........
Ik weet niet of ik dit zo mag zeggen , maar wilde dit toch ook even kwijt , leer van mekaar , toch , niet dan .

Welkom gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 3 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.
 

anything