EN ISO 15614-5 titanium Grade 5 gekwalificeerd

Auteur Topic: EN ISO 15614-5 titanium Grade 5 gekwalificeerd  (gelezen 5262 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Patrick

  • Initiatiefnemer lasforum
  • Moderator Board
  • Volledig forum lid
  • ****
  • Berichten: 6593
  • Ik las, jij last, wij lassen.
    • www.lasklus.nl
EN ISO 15614-5 titanium Grade 5 gekwalificeerd
« Gepost op: 22 december 2017, 09:30:04 »
EN ISO 15614-5 titanium Grade 5

Lasbedrijf Lasklus Nederland heeft zich recent succesvol gekwalificeerd voor titanium grade 5 (Ti-6Al-4V) lassen, de kwalificatie is er ťťn van de vele die de komende tijd afgenomen gaan worden.
Al het laswerk is gedaan door Patrick Wouterse, de eigenaar van Lasklus Nederland welke zelf een gecertificeerd lasser is.

The kwalificatie, gebaseerd op EN ISO 15614-5, is gemonitord door klant vertegenwoordigers en onafhankelijk welding engineer (IWE) Dimitri De Spiegeleer.

De lasprocedure omvat het lassen van titanium volgens de hoogst mogelijk eisen en is uitgevoerd in een couveuse op waarden beneden 10 PPM zuurstof, het gebruik van de couveuse staat tevens vermeld op de kwalificatie.
Waar andere deze kwalificatie kunnen behalen met gebruik van een slof heeft Lasbedrijf Lasklus Nederland gekozen voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met het kwalificeren van titanium in een couveuse een unieke positie gekregen in de high tech markt.

Met deze prestigieuze kwalificatie breidt Lasbedrijf Lasklus Nederland zijn al indrukwekkende las mogelijkheden verder uit en wordt het een nog unieker bedrijf dat gespecialiseerd is in titanium lassen.

lasklus.nl/titanium-eniso15614-5/

linkedin.com/lasklus-netherlands-qualifies-welding-titanium-grade-5
Patrick Wouterse
Directeur Lasbedrijf Lasklus Nederland B.V.

Specialist in het lassen van elk metaal en oplossen van las problemen.

Wilt u een lasklus uitbesteden aan een professioneel lasbedrijf dat met u meedenkt
?  www.Lasklus.nl


Welkom gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 11 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.