en nu?

Auteur Topic: en nu?  (gelezen 6887 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline elfried

  • Forum lid
  • *
  • Berichten: 34
en nu?
« Gepost op: 30 november 2017, 16:10:01 »
ja idd, heb me op MP een miglasapparaat aangeschaft  nl  een  Aireco 140 MIG.Ik kaan over het apparaat ,zelfs niet over het merk zelf ook maar iets op het net vinden.Dat vind ik wel raar. Het heeft vooraan een draaiknop voor de toevoersnelheid en dus ook voor de stroom-amperes zoals ik het begrijp.Ook staat er een min en max knop op en een knop met 1 en 2. Die laatste knoppen heb ik geen benul van waarvoor ze dienen. Er zit een klein flesje bij van ong 1 liter voor argon co2 alleen het reduceer ontbreekt;Het is geen wegwerpflesje.
Nu is het de bedoeling dat ik ermee ga stukken metaal in de carroserie van mij  te restaureren oldtimer inlassen.Dit is dus vrij dunne plaat .Wat zou hiervoor de juiste instelling zijn? Ook wil ik er mee proplassen,ook hier  wat is de juiste instelling?
Hoe lang kan ik met zo een flesje lassen? Over de technieken zal ik me nog verdiepen maar je moet ergens mee beginnen ,dus ook hier alle info welkom.

mvg

Elfried

Welkom gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 66 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.
 

anything