TEST: Esab Sentinel + Aristo Air + opbergtas

Auteur Topic: TEST: Esab Sentinel + Aristo Air + opbergtas  (gelezen 2323 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline testmod

  • Moderator Forum
  • Volledig forum lid
  • ****
  • Berichten: 662
  • Vragen over testen? Stuur een pb!
TEST: Esab Sentinel + Aristo Air + opbergtas
« Gepost op: 2 oktober 2017, 14:17:41 »
De organisatie van deze test is mogelijk gemaakt door Lasbedrijf Lasklus Nederland.
Verder zoeken hoeft niet meer, wij lassen alles! www.lasklus.nl


Set 1: Esab Sentinel A50 Air + Aristo Air + opbergtas.
Beschikbaar gesteld door: Esab Nederland BV - www.esab.nl
Totaal adviesprijs set: €1432,14
Prijzen:
- Prijs lashelm €477,95
- Prijs verse lucht set €954,19
- spatruiten binnen: €0,87
- spatruiten buiten Blank: €5,20
- spatruiten buiten Amber: €6,41
- P3 filter: €26,92
- P2 koolstoffilter: €34,16
- Voorfilter: €1,10 (excl btw: €0,91)
- Koolstof voorfilter: €3,45
- Zweetband achter (2 stuks) : €2,47
- Zweetband voor (2 stuks): €1,62
Beschrijving van leverancier:
SENTINEL A50 Air: DE FAVORIETE LASHELM.
De beste lassers verdienen de beste uitrusting. Bij de keuze van een helm is
de Sentinel het beste wat er is – met een ergonomische hoofdband, ultiem comfort, intuďtieve bediening en een kristalhelder zicht.
Een gestroomlijnd Helm design
Het gestroomlijnde ontwerp van Sentinel heeft de perfecte afmetingen, is geschikt voor verschillende hooftypes en maten en zorgt tegelijkertijd voor een esthetische opschudding. Door de gladde, gestroomlijnde buitenkant heeft hij vrijwel geen uitstekende punten die kunnen blijven hangen bij het werken in een krappe ruimte.
Ergonomisch HALO™-hoofdband
De hoofdband van de Sentinel A50 Air is volledig ontworpen met de focus op ergonomie.
De vijf draagpunten kunnen zo worden ingesteld dat het gewicht van de helm rondom het hoofd kan worden verschoven, wat de drukbelasting vermindert en het comfort bij langdurig dragen verhoogt.
Sferisch frontlens
Het sierlijke ontwerp van de helm zorgt voor meer natuurlijk licht wanneer lassers aan het slijpen zijn, wat het zicht en de helderheid ten goede komt. Er zijn twee frontlenzen voor de Sentinel beschikbaar: een heldere en een amber frontlens, die zich allebei gemakkelijk laten vervangen.
Hyperzichtbaar LCD-bedieningspaneel
De standaard analoge knoppen hebben nu een upgrade gekregen bij de Sentinel met zijn full-color LCD touchscreen,vergelijkbaar met het scherm van een smartphone. Dit premium scherm verbetert de zichtbaarheid voor lassers en de intuďtieve bediening en gebruiksvriendelijke functies maken slimme technologie eenvoudig in gebruik.
High-performance Auto-Darkening Filter (ADF)
De Sentinel herdefinieert de zichtbaarheid van de lasser met zijn hoge optische klasse ADF voor helder
zicht en een verbeterde kleurendefinitie. De lichtstatus voor de slijpmodus biedt een superieur gebruiksgemak en kan via een externe knop worden geactiveerd.
Lucht overdruk en filtersysteem Aristo® Air
Het Aristo® Air PAPR (‘Powered Air Purifying Respirator’ of elektrisch luchtzuiveringssysteem) biedt in combinatie met de Aristo® Tech helm voorbereid voor verse luchtsysteem en Aristo® Tech met slijpscherm een TH3P (Turbo Hood against Particles) de hoogst gekende bescherming tegen lasrook, lasstof en slijpstof.
In de eenheid is de meest up-to-date PCB Board Technologie verwerkt die onder andere toelaat het debiet van de luchttoevoer te regelen tussen 170l/min. en 210l/min.
De lichtgewicht Aristo® Air-verse luchteenheid is uitgerust met audiovisuele alarmen voor een geblokkeerde filter en een lage batterijspanning.
De robuuste constructie van de Aristo®Air maakt hem uitermate stevig en geschikt voor alle lastoepassingen onder zware omstandigheden.
Door de gebruiker te regelen luchtstroom van 170 tot 210 l/min.
Li Ion batterij (voor een duur van 8 uur @ 210l/min), P3 filter en voorfilter, Intelligente lader voor internationaal gebruik, Hoor- en zichtbare alarmmeldingen voor ‘filter geblokkeerd’ en ‘batterij bijna leeg, Led-indicator voor luchtstroom, Led-indicator voor batterij, Membraanschakelaar met vlakke drukknop, Geleverd met ‘new style’ comfortkussentje.Uitslag test resultaten van deze lashelm staan in het bericht hieronder, alleen geregistreerde leden kunnen deze bekijken.

Klik hier voor het overzicht van alle lashelmen uit de grote lashelmen test 2017.
Testmod, het gezamenlijke moderator account van de beheergroep voor een eenduidige visie in het test board.

Welkom gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 15 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.