Gas drukmeter

Auteur Topic: Gas drukmeter  (gelezen 2760 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Rob240z

  • Forum lid
  • *
  • Berichten: 20
Gas drukmeter
« Gepost op: 23 november 2009, 01:08:54 »
Omdat ik even wachten moet op lagertjes van de draad toevoer motor even een las app. geleend.Heel slechte lassen, zoals bij geen gas, maar dat kon niet want meter was op ruim 6 ltr gezet, naar 8ltr , naar 12 ltr, las werd een klein beetje beter maar nog lang niet correct.
Nu had ik van mijn gas leverancier een leuk simpel metertje gekregen, een glazen pijpje met schaal verdeling, ongeveer het zelfde als naast de druk meter op de fles.
Draad toevoer rol even losgemaakt en het metertje met de rubber aansluiting op de lasmond gezet, trigger ingeknepen en ....... balletje bewoog zelfs niet.
Pas bij 14 ltr aflezing bij het reduceer ventiel kreeg ik aan de las mond 4 ltr,alle slang verbindingen nagelopen nergens lekkage. ((:idee
Stukje 8 mm slang direct op flowmeter gemaakt en dit met een rubber doorvoer aan de losse flow meter gemaakt, resultaat precies hetzelfde,pas bij ca 12 ltr bewoog de tweede naar ca 2 ltr.
Wat ik hiermee probeer te zeggen is nooit zo maar aan te nemen dat ingestelde flow ook de echte flow is, het ging hier om een brand nieuwe druk en flow meter van een gerenomeerd merk
 
 

Welkom gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 3 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.
 

anything