Lassen van plaatstaal, t lukt gewoon niet lekker.. help!

Auteur Topic: Lassen van plaatstaal, t lukt gewoon niet lekker.. help!  (gelezen 3538 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Colerado

  • Forum lid
  • Berichten: 4
Lassen van plaatstaal, t lukt gewoon niet lekker.. help!
« Gepost op: 28 april 2011, 18:06:52 »
Beste las vaklieden,

Al vele jaren was ik geinteresseerd in het lassen van metalen. Sinds enkele maanden ben ik dan eindelijk in bezit van een (in mijn ogen) degelijk MIG las apparaat: Electra Beckum, 120 A max + flinke menggas cilinder.
Zou graag voornamelijk plaatstaal van auto's willen lassen voor hobby objecten. Momenteel bezig met Audi A3 schade, is dus staat met zink laagje erop, maar opzich prima te lassen. (toch?)

Ben nu al redelijk vaak in de weer geweest en dikkere metalen gaan me opzich goed af. Maar ik kan mn draai maar niet vinden met t dunne plaatmetaal.

Zie aub de bijlage van de lassen van vanmiddag. Wil graag plaat naast plaat lassen, met een goede hechting. Heb al flink wat (youtube) filmpjes gekeken voor tips en de basis.
Maar of het ligt aan mn machine, of aan mij, of aan de methode waarop (of alles), maar ik krijg krijg of geen goede hechting of brand erdoorheen.

Zou jullie tips zeer op prijs stellen!
En/of is er wellicht iemand in Flevoland die het eens een keertje wil voordoen voor me? Puur afstelling en handigheidjes voor t plaatmetaal. (Woon zelf in Lelystad)

Bij voorbaat allen dank!


Welkom gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 15 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.
 

anything